Voor elk specialisme de juiste partner

We kunnen veel, maar zijn wel zo eerlijk om te zeggen dat we niet overal even goed in kunnen zijn. Je kunt immers niet in alles gespecialiseerd zijn. Vandaar dat we voor een aantal disciplines nauw samenwerken met ervaren partners. Specialisten waar we een sterke band mee onderhouden zodat wij u als opdrachtgever het beste resultaat kunnen leveren. Wat merkt u hiervan: eigenlijk helemaal niets, aangezien wij alles voor u regelen en daardoor ook uw aanspreekpunt zijn. Door deze werkwijze kunnen wij u als full service bureau bedienen zonder dat u zelf op zoek hoeft te gaan naar specialisten.

Voor elk specialisme de juiste partner

Partners

Partners

Als ervaren full service communicatie buro werken we intensief samen met gekwalificeerde toeleveranciers die hun sporen hebben verdiend op bepaalde vlakken. Het voordeel voor u is dat u één centraal aanspreekpunt hebt die de eindverantwoordelijkheid overneemt.

Schoenmaker blijf bij je leest. Als er drukwerk geleverd moet worden gaan we niet zelf aan het knoeien, want het resultaat moet perfect zijn! Dan werken we samen met specialisten op dat gebied. En dit niet alleen lokaal maar globaal. Wij kennen de markt en kennen onze klanten en zorgen voor dat perfecte resultaat.

Er is geen bedrijf die al deze specialismen in eigen huis heeft. Je moet je focussen op datgene waar je goed in bent en voor de resterende zaken moet je samenwerkingsverbanden aangaan. Dat doen wij ook. Met dien verstande dat wij de regie in eigen hand houden.

Wij staan voor kwaliteit, dat mag u van ons verwachten!