Social Media i.s.m. SocialCRM.nl

One Reason nieuwsfoto
Gezien de snelle ontwikkeling op het gebied van Social Media is het bijna ondoenlijk alle zaken in eigen beheer te blijven behartigen. Voor grotere trajecten is er een samenwerkingsovereenkomst met SocialCRM.nl tot stand gekomen. SocialCRM.nl gaat verder dan een standaard training of een korte begeleiding maar gaan enkele maanden intensief met de klant aan de slag om een succesvolle implementatie te bewerkstelligen.

De intensieve samenwerking met SocialCRM.nl gaat verder dan een training. U wilt effectief (zakelijk) gebruik maken van Social Media. Uit ervaring weten we nadat er een aantal maanden intensieve begeleiding noodzakelijk is om Social Media te "implementeren" binnen uw organisatie. U merkt al snel wat de voordelen voor uw organisatie zijn. Na een gedegen voortraject gaat u aan de slag met de verschillende Social Media en dan begint het echte werk pas!

Wij begeleiden u juist in deze periode om ook echt een succesvolle implementatie te kunnen bewerkstelligen. Dit alles met maar één doel! Tevreden klanten en revenue halen uit uw investering.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook kijken op de website van Socialcrm.nl