• Google Places

  One Reason nieuwsfoto
  Welke plekken heeft Google ooit van jou geregistreerd? Via de tool hieronder kun je een kaart maken van alle locaties die Google ooit van jouw heeft opgeslagen!!!

  Zo zie je direct hoe het met jouw privacy gesteld is.
  Lees het hele artikel >>
 • De kracht van zoekmachineoptimalisatie

  One Reason nieuwsfoto
  De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om de vindbaarheid van de websites van onze klanten sterk te verbeteren. De mogelijkheden zijn tegenwoordig, mits juist toegepast, positief te beïnvloeden zodat u wel op de eerste pagina bij Google komt. Op voorhand wordt er eerst een onderzoek gedaan naar de haalbaarheid om op bepaalde zoektermen een betere ranking te verkrijgen. Iedereen wil toch graag op de eerste pagina van Google gevonden worden!

  Lees het hele artikel >>
 • Facebook voor merken en bedrijven

  One Reason nieuwsfoto
  Facebook is nog steeds sterk vertegenwoordigd in de BeNeLux. ook veel bedrijven hebben reeds een zakelijke pagina aangemaakt en nog dagelijks komen er vele accounts bij. Facebook staat in de top 10 van best bezochte websites in Nederland. Daarnaast zijn Facebook bezoekers loyaal. De gemiddelde Nederlandse gebruiker logt 27 keer per maand in waarvan 53% dat dagelijks doet. 77% van de gebruikers keert wekelijks terug.