• Google Mijn Bedrijf

  One Reason nieuwsfoto
  Beheer vandaag nog uw bedrijfsprofiel op Google

  Met een Google Mijn Bedrijf-account krijgt u meer dan een bedrijfsvermelding. Via uw kosteloos bedrijfsprofiel kunt u eenvoudig in contact komen met klanten op Google Zoeken en  Google Maps. 

  Lees het hele artikel >>
 • De kracht van zoekmachineoptimalisatie

  One Reason nieuwsfoto
  Wij zijn altijd druk om de vindbaarheid van de websites van onze klanten te verbeteren. De mogelijkheden zijn tegenwoordig, mits juist toegepast, te beïnvloeden zodat er wel een reële kans bestaat dat u op de eerste pagina bij Google komt.

  Op voorhand wordt er eerst een onderzoek gedaan naar de haalbaarheid om op bepaalde zoektermen een betere ranking te verkrijgen. Iedereen wil toch graag op de eerste pagina van Google gevonden worden!


  Lees het hele artikel >>
 • Bedrijfspagina op LinkedIn

  One Reason nieuwsfoto
  De vernieuwde LinkedIn bedrijfspagina’s zijn al geruime tijd voor iedereen toegankelijk. Het ziet er een stuk overzichtelijk en frisser uit. De nieuwe lay-out heeft wel wat weg van een Facebook pagina. Wat meteen opvalt is de ruimte bovenaan om een grote foto te uploaden. Als bedrijf heb je nu dus de mogelijkheid om meteen sfeer te creëren voor je branding.

  Daarnaast kun je ook producten en diensten koppelen aan je bedrijfspagina. Als je het goed inricht zul je zien dat de vindbaarheid ook positief wordt beïnvloed!

  Mocht je er zelf niet uitkomen of vragen hebben neem gerust contact op !


  Voorbeeld bedrijfspagina Mediborgh