Wij zijn ervaren en breed inzetbaar

Door onze kennis en jarenlange praktijkervaring bij gerenommeerde automatisering-, reclame- en internetbureaus zijn wij in staat u op professioneel niveau te ondersteunen met een breed pakket aan diensten. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl of het verzorgen van uw website. Samen met onze partners kunnen wij u full service bedienen. Door deze samenwerking hebben wij alle disciplines in huis voor een optimaal resultaat. Altijd vooraf gegaan door een duidelijk plan van aanpak en een heldere offerte. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn ervaren en breed inzetbaar

(Digitaal)drukwerk

(Digitaal)drukwerk

Digitaal drukken... Niet nieuw, maar wel uniek!


Digitaal drukken staat voor snelheid, betaalbaarheid en hoge kwaliteit. Bovendien hebben we altijd aandacht voor de details, zodat uw bestelling optimaal wordt afgehandeld. De voordelen van digitaal drukken:

  • een korte levertijd, dus u beschikt snel over uw drukwerk
  • kwalitatief hoogwaardig
  • gemakkelijk te personaliseren
  • en al bij lage oplages verrassend betaalbaar


Offset drukken


Afhankelijk van de oplage en de bewerkingen wordt er een een keuze gemaakt tussen digitaal en traditioneel drukwerk. Waar voor kleine oplagen vaak uit kostenoverweging wordt gekozen voor digitaal drukwerk wordt bij een wat grotere oplage toch nog steeds traditioneel (offset)drukwerk geleverd.

Van creatief concept tot eindprodukt, een perfect produkt leveren tegen een marktconforme prijs. Door het werken met een team van professionele toeleveranciers met een zeer modern en jong machinepark zowel in prepress, drukkerij als afwerking zijn wij in staat een compleet drukwerkpakket aan te bieden.

Ook in het after-press traject kunnen wij u van dienst zijn, door bijvoorbeeld het voorraadbeheer van uw drukwerk, of de distributie van uw drukwerk door ons laten verzorgen.